Mest efterfrågat hos SPC

Bröstförstoring med dr Simsa's operationsmetod via armhålan.
Lämnar inga ärr på bröstet.

Bröstlyft med dr Simsa's nya operationsteknik som bevarar känsel och amningsförmåga.

Plastikkirurg - Skandinaviskt Plastikkirurgiskt Centrum

SPC arbetar med plastikkirurgi och etablerades redan 1986 i Falun som en av de första plastikkirurgiska kliniker i Sverige.
Jag heter Michal Simsa, är plastikkirurg specialist och klinikchef för SPC. Sedan 1982 arbetar jag inom plastikkirurgin, bl.a. har jag arbetat tillsammans med en av världens främsta plastikkirurger prof. D.R. Millard i Miami, Florida, USA.

Jag som plastikkirurg erbjuder Dig mitt bästa. Mottot är kvalitet.
Kvalitén baseras på tre grundpelare: Unik erfarenhet, bästa möjliga omvårdnad och bra pris.
Jag strävar alltid efter att uppnå det bästa som kan uppnås. Därför opererar jag Dig personligen, träffar Dig vid varje besök och hjälper Dig när Du ringer. Till min hjälp har jag erfarna narkosläkare och sjuksköterskor.

Skandinaviskt Plastikkirurgiskt Centrum erbjuder de flesta typer av plastikoperationer. Betoningen ligger på bystoperationer därför att jag har utvecklat nya operationsmetoder som många uppskattar och söker oss för. Därav sökdomänen bystspecialisten.se
De flesta kommer till SPC genom rekommendation av alla som har varit nöjda med oss sedan 1986.
Skandinaviskt Plastikkirurgiskt Centrum har även fått förtroende från Sveriges kommuner och landsting som anlitar oss för t.ex. bröstförminskningar, bukplastiker, ögonlocksplastiker, hudcancer, åderbråck, m.m.

Välkommen att ringa och boka tid för plastikkirurgisk konsultation – rådgivning.


FiltypFilnamnFilstorlekDatumÖppna